FANDOM


Hesabını kapat seçeneğini seçerseniz, tüm Fandom ağında devre dışı bırakılır ve ileride kullanamazsınız. Fandom'un çalışma şekli nedeniyle hesapları silemiyor veya tamamen kaldıramıyoruz.

Devre dışı bırakma alternatifleri

Fandom'dan ayrılmanız veya çıkmanız gerektiğini düşünüyorsanız, hesabınızı kullanmayı bırakabilirsiniz. Diğer topluluk üyelerine ayrıldığınızı bildirmek için bunu yapmadan önce kullanıcı ve kullanıcı konuşma sayfalarına/mesaj duvarına bir mesaj bırakmayı düşünebilirsiniz. Hesabınızı devre dışı bırakmadan önce, birisini yeni bürokrat yapmanız tavsiye edilir. Bunu yapmak için, şu anda bir bürokrat olduğunuz vikiyi kontrol edin w:Special:UserActivity ve ardından başka bir kullanıcıyı bürokrat yapmak için Özel:KullanıcıHakları kullanın. Fandom'dan artık e-posta almamak için, bunu tercihler içinde ayarlayabilirsiniz.

Hesabınızın sizin tarafınızdan tekrar kullanılamayacağından emin olmak istiyorsanız, şifrenizi de hatırlayamamanız için şifrenizi de karıştırabilirsiniz. E-postanızı kaldırmak ve şifrenizi karıştırmak hem tercihleriniz ziyaret edilerek yapılabilir. Birlikte, hesabınızı kapatmayla neredeyse aynı etkiye sahipler.

Ayrıca hesabınızı yeniden adlandırabilirsiniz. Lütfen daha fazla ayrıntı için Hesabımı yeniden adlandır bölümüne bakın.

Bir hesabı devre dışı bırakma

Yukarıdaki seçeneklerin sizin için uygun olmadığını düşünüyorsanız, Özel:CloseMyAccount kullanarak hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu ne yapar:

  • Parolanızı rastgele oluşturulmuş bir saçmalık içine karıştırır.
  • Hesap tercihlerinizdeki "gerçek adı" Hesap devre dışı bırak olarak değiştirir.
  • Profil resminizi tamamen varsayılan profil resmine geri getirerek siler.
  • Hesabınızın dahili olarak devre dışı bırakılmasını sağlar (bu Özel'de gösterilir: Katkılar ve diğer yerler).

Bu ne yapmaz:

  • Kullanıcı adınızı düzenleme geçmişlerinden kaldırın.
  • Kullanıcı adınızı tüm kayıtlardan (bloklar gibi) kaldırın.
  • Oluşturduğunuz tüm sayfaları silin.
  • Herhangi bir sayfada yaptığınız düzenlemeleri kaldırın.
  • Başka bir kullanıcının adını daha sonra kullanması için bırakın.
  • Kurduğunuz vikiyi kapatın.

Hesabınızı nasıl kapatabilirsiniz

ContactDisableForm

Özel:CloseMyAccount üzerindeki devre dışı bırakma isteği formu.

  • Özel:CloseMyAccount bölümüne gidin. Bu sayfaya Özel:İletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • İletişim sayfasındaysanız, Hesap Yönetimi altındaki Hesabımı Devre Dışı Bırakmak İstiyorum bağlantısını tıklayın.
  • Bir hesabın devre dışı bırakılmasının ne yaptığını anladığınızdan emin olmak için devre dışı bırakma sayfasının üstündeki bilgileri okuyun.
    • Gerekirse, devre dışı bırakma sayfasına bağlı olan bu yardım sayfasını tekrar okuyun.
  • Hesabınızı devre dışı bırakmak istediğinizden eminseniz, bu sayfayı okuduğunuzu belirten seçeneğe ve hesabınızın devre dışı bırakılmasını istediğinizi onaylayan seçeneğe tıklayın.
  • Hesabımı kapat düğmesini tıklayın.
    • Şu ​​anda hesabınızdan çıkış yapacaksınız.
  • Fikrinizi değiştirmek ve hesaba giriş yaparak ve göreceğiniz talimatları izleyerek hesabınızın yeniden etkinleştirilmesini istemek için 30 gün olacak. Bu 30 günlük süreden sonra, hesabınız kalıcı olarak kapatılacak ve artık yeniden etkinleştirilemeyecek.
    • Bu noktada, bu değişiklik kalıcı. Bir hesap devre dışı bırakıldıktan sonra bu özel bilgilerin hiçbiri saklanmaz.

Bir istek nasıl iptal edilir

Reactivate Form

30 günlük ödemesiz süre içinde tekrar oturum açtığımda hesap formumu yeniden etkinleştir.

  • Hesabınızı normal kullanıcı adınız ve şifrenizle devre dışı bıraktıktan sonraki 30 gün içinde kullanıcı adınıza giriş yapın.
    • "Hesabımı yeniden etkinleştir" özel sayfasına yönlendirileceksiniz.
  • Hesabımı yeniden etkinleştir düğmesini tıklayın.
    • Aşağıdaki düğmeyi tıkladığınızda, hesabınızla ilişkili e-posta adresinden bir onay e-postası alacaksınız.
  • Hesabınızı başarıyla yeniden etkinleştirmek için e-postadaki bağlantıyı izleyin.

Ayrıca bakınız

Daha fazla yardım ve geri bildirim

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.